diumenge, 2 de novembre de 2008

10.000 Metres.

Hola a tothom, ja torno a estar a casa. Us explicaré una mica com ha anat aquesta setmana per la France. Ho faré una mica resumit i per dia perqué no sigui massa feixuc de llegir.Dissabte 25: Vam fer el viatge cap a Tignes. Vam arribar al vespre, sopar i dormir a la furgo.Diumenge 26: Matí, vam sortir a peu de la furgo ( 2115m ) amb els esquís a la motxil.la i després de caminar una hora per fi ens vam poguer calçar els esquís a la neu ( cota 2700-2800m) . En total vam fer 1560m de desnivell i vam pujar a la grande motte ( 3654m) fins dalt amb esquís, va fer un dia espectacular. Tarda, vam anar a correr pel circuit del voltant del llac per recuperar una mica les cames.


Dilluns 27: Matí, vam tornar a sortir de la furgo a peu i esquís-motxil.la amunt, vam tornar a arribar a la grande motte, i després vam pujar un tros més, però feia més fred i la neu estava més dura que el diumenge. Total 1920m en dos pujades. Tarda vam anar a la piscina a relaxar-nos una mica i tirar-nos pels tobogans, ja, ja , ja, ja que plovia.

Dimarts 28: Matí, vam sortir com sempre de la furgo a peu una horeta i vam fer una pujada amb esquís fins l'arribada de la cabina ( a uns 3450m). Total 1425m de dsnivell. Tarda vam anar a córrer pel voltant del llac uns 45' i després cap a la piscina a fer piques de 25m nedant.

Dimecres 29: Matí , vam decidir agafar el "cuc" i pujar a fer esquí de fons al circuit per canviar una mica d'esport. Vam fer unes tres voltes al circuit, jo amb skating i els altres amb clàssic, cada volta feia uns 5km i pico. El dia va ser bastant dolent amb molta boira i una mica de fred. Tarda vaig pujar amb botes i pals uns 670m per les pistes nevant a fondo i xino-xano. Començava a nevar a fondo!!! Vam acabar a la sauna i els jacuzzis i tirant-nos galledes d'aigua freda pel cap.

Dijous 30: Matí, per fí vam poguer sortir de la furgo amb esquís!!! Va nevar durant tota la nit i van caure entre 10 i 30 cm. Aquest dia vam fer tres pujades i al final van sortir 2200m de desnivell. Va fer un dia espectacular i vam fer moltes fotos. Vam fer les primeres baixades amb neu pols!!! Tarda, vam anar al gimnàs a fer bici estàtica i estiraments.

Divendres 1: Tots sants, al matí ja bastant cansats i amb un dia molt dolent a -5 graus i ràfegues fortes de vent ( 70-80km/h) vam acabar la setmana fent 2115m de desnivell amb dos pujades sortint desde on sempre i arribant als 10000 metres positius al cos desde diumenge!!! A la tarda vam anar a la sauna per recuperar-nos del fred del matí i de la dura setmana dormint a 2105m i en furgos al pàrking de Tignes.


A continuació posaré unes frases fetes que se m'han queda't grabades aquests dies:

"És que em fa despertar l'animal que porto a dins"...

"A que hem vingut aquí eh?"

"Em pasaràs les fotos per bluetooth de la càmara al móbil?"

"Però vols dir que això d'entrenar tant és bó?"

"Espanya, sol i toros"

Per resumir la setmana, diré que ens han sortit unes 25-30 hores d'entreno, algo més de déu mil metres de desnivell, molts paquets de pasta, cus-cus, arròs, puré de patata, fruita, cereals... gastats i ens ho hem passat de conya. Dir que l'equip francés quan els vam dir que dormíem a les furgos ens van dir:"collons si que sou rústics" i que a la sauna vam poguer aguantar el seu ritme i inclós els vam guanyar, ja , ja , ja.

L'any que ve més!!!


Més fotos a :http://picasaweb.google.es/ntortg/Tignes200802#