dilluns, 3 de novembre de 2008

Primera llosada de la temporada 2008-09.

Així és gent, avui al migdia he pujat al Tossal de la llosada per la pista de l'esquirol, he sortit del pàrking del tarter, he caminat durant 5' amb els esquís a la motxil.la, després de fer una hora durant tres dies a Tignes això no és res, ji , ji , ji. Total al cap dels 5' m'he posat els esquís i buscant les zones més herboses he anat pujant esquivant les pedres fins la segona curva, a partir d'allà he hagut d'obrir traça en una neu costra-transformada-humida, però en quantitat per ser tan aviat.

He seguit pujant i a partir de riba escorxada, fins i tot han retracat tot un carril fins dalt de tot per la pista guineu. A mesura que anava pujant hi havia més neu i dalt de tot hi havia ben bé 50cm sinó més, se m'enfonsava mig pal! La veritat ha estat una sorpresa molt agradable ja que no em pensava que hagués tanta neu, he mirat els entrenos de l'any passat i vaig fer rando per primer cop el 10 de novembre, o sigui que aquest any m'he adelantat quinze dies comptant l'estatge dels alps.
Avui ha sigut el primer dia d'esquí a andorra de la nova temporada i he tingut molt bones sensacions després de venir de Tignes. He fet uns quants canvis i la màquina ha respost molt bé, ji , ji , ji.
Això de moment fa bona pinta, aquesta setmana donen algo més de neu i la base ja la tenim, ole , ole , aviam si aquest any és per fi un bon any de neu!!!

3 comentaris:

miquel ha dit...

Collons quina rasca!

Mentres a la resta de mortals una nevada ens "obliga" a refugiar-nos a casa, hi ha d'altres que pilleu els skis y ale! Amunt que fa pujada.

Qué gaudiu com enanos.

Anònim ha dit...

q fotos, como se nota q tienes una camara nueva ;-)

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Mai t'he explicat el que em paguen cada cop que arribo dalt de la llosada?ji,ji,ji.Ironman que tenim un objectiu comú d'aquí dos estius!!!


Erase una cámara pegada a un hombre como dice la Neus!