dimarts, 4 de maig de 2010

Bambes per correr...

Adquisicions que he fet per preparar l'ultra i entrenos...encara no tinc clar amb quines bambes correré, les he de provar més...!


Brooks cascadia un guant, molt cómodes i sola amb força tacos tous, sensacions molt bones sobre sender estret i/o pista, els hi faltaria agafar millor el peu i més duresa a la part del taló, 390g en un 10UKNorth face devil's thumb, substituta de la rucky chuky, bona sola i bastant cómoda me les he pillat algo grans per curses i entrenos llargs, s'assequen molt rapid però són pesades..452g en un 10,5UKmotxil.la salomon xt wings del meu cunyat, mentres espero que m'arribi la meva...uns 300g buida, més els dos bidons de 600ml i 64g cadascun
pals raidlight de 106g cada un i plegables de 120cm

2 comentaris:

Armen ha dit...

Ja et vaig dir que les Cascadia semblaven molt còmodes, a veure si et van bé. Les has trobat a Andorra?? Les North Face semblen uns sabatots però em sembla que al Runners d'aquest mes en destaquen un model.

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Per això tenia ganes de provar-les! Les vaig comprar a viladomat per menys de 100€ i són molt cómodes però podrien agafar millor el peu i encara anirien millor...porto dos sortides amb elles. Les north face no són les que jo volia, però per entrenar i pel preu que em van sortir de conya. Les que tú dius deuen ser les single track en blanc que portava el segon de l'any passat al Utmb.