Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

divendres, 2 de juliol del 2010

Resaca de l'ultratrail...

arribant al refu de sorteny
idem
carregant coca-cola a fondo
el pódium dels veterans amb el meu company de feina-colega jordi en el tercer calaix!

Avui és el primer dia que els turmells estan ja quasi en el seu tamany normal. Els he tingut botits des de dissabte i això és tot el que m'ha deixat de seqüela l'ultra, bé i les cames una mica carregades bah...i el coco i el cos sense massa ganes d'entrenar, aquesta setmana he fet 30' de bici estàtica i dos dies de gimnàs.

Encara vaig llegint cróniques de la cursa de diferents corredors i m'agrada molt veure com ho van viure altres persones que desconeixien el país i el recorregut. Us poso un parell d'enllaços a dos de bones:http://teres2.blogspot.com/2010/06/ultra-trail-de-andorra.html
http://raulangulo.wordpress.com/2010/06/29/andorra-ultra-trail-2010-brutal/

I també molt interessant llegir el que explica la gent en aquest foro...http://www.forostierravertical.com/index.php?topic=2298.105 sobretot el capítol de les al.lucinacions i les xerrades amb els arbres...
Fotos aquí:
http://picasaweb.google.es/massaguer.josep/UltratrailAndorra#
http://picasaweb.google.com/jordi.font.plana/AUTV20101?authkey=Gv1sRgCLnBxIbAlq3BJg#

Ara el cap el tinc pensant en crestes i escalada i avui ja he començat a escalar una mica a engolasters amb un cinqué i un parell de sis a...buf quina feinada que tinc per endavant.

De moment de curses diumenge m'apuntaré a la volta als ports per veure com he quedat després de l'ultra i a l'agost potser faig alguna de distància marató però depenent de les ganes i la forma en la que estigui. Flipo quan vec gent com el salvador calvo que va fer quart a andorra i aquest finde fa la ultra de madrid...com recupera aquest tio? En fí perqué veieu que en el món de la muntanya hi ha molta gent molt forta i valenta i sense por a res.

Per parlar d'altres al Kilian el van guanyar als usa en la ws després de liderar la prova moltes hores i patir moltes rampes va fer tercer, gens malament en la seva estrena i després de venir de recorrer els pirineus oi?
També comentar que la setmana passada vam anar a veure la conferència del Nando parrado aquí a Andorra i va ser brutal, tot el centre de congressos ple de peu i aplaudint durant estona al final, va ser sobrecollidor em va agradar molt i em va donar força i moral extra de cara a l'ultra del dissabte.
Demà comença el tour de france, que guay l'estiu activitat pel matí tarda-siesta amb el tour-com m'agrada...-aviam que ens ensenya l'arsmtrong i el contador a fer la seva.
Mentres la roja se la juga demà i Nadal també a wimbledon...aquest no és el meu estil...és estil toti però en un moment repasses tot...

Bon estiu a tothom i bones vacances o matxacades per les muntanyes-carreteres!

5 comentaris:

Oriol Sellent ha dit...

Si vols fer una cursa maca de veritat apunta't al Trail Aneto (tens varies opcions 100,68 o 42) és molt guapa i no és cap salvatjada, i menys per un màquina com tu !!!

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Uf gràcies per la proposta però aquest estiu només vull fer-ne dos més, la del canigó i la de la pica que són 34 i 42-46km amb aquestes ja faré el "cupo"! Vull fer ultras durant molts anys i si gasto els genolls en un estiu...

Oriol Sellent ha dit...

"Només" dues?? ja ja ja !!!!
no sta malament

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Això és la previsió inicial, després veurem com va tot, cargol no puges mai per andorra a entrenar o correr?

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Això és la previsió inicial, després veurem com va tot, cargol no puges mai per andorra a entrenar o correr?