Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dilluns, 21 de febrer del 2011

Mala llet

Ahir vam anar a correr la traçamuga amb el comas. Érem una bona colla a la sortida desde Aransa.
La sortida es va retrasar uns minuts i vam sortir per les pistes de fons tot planejant i fent un canvi per correr un tram a peu pel mig. Després un altre cop esquís i vinga tobogans puja i baixa entre el bosc. Unes quantes corbes i arribem al peu d'una canal, anàvem quarts veient com els tres primers equips tot just sortien del canvi. Canal amb crampons força maca i a dalt fora crampons i caminar una estoneta per arribar a un collet, tot aquest tram molt de vent i ens aguantàvem com podíem.

Fora pells i avall per neu dura i algun tram de pols per sobre. Llavors va ser quan va sortir un arbre en el meu camí i patam, castanya! No anava massa rapid però suficient per caure i al aixecar-me veure com les dos tanques de la gignoux estaven trencades. Fí de la cursa, vaig baixar fins el canvi i au cap a casa.

La cursa va estar bé l'estona que vam fer, una pujada i una baixada de les tres previstes. Van guanyar els veterans incansables gaston-sadurní, palo-vilana segons i guila-turné tercers, el Juanjo-Putxi van fer cinquens i van ser els millors andorrans.

Apa ara ja fins la pierra menta cap més cursa, ara toca entrenar i fer volum i esperar que nevi una mica com està fent ara mateix!