dijous, 31 de març de 2011

Primavera al tarter


Feia dies que no escrivia res al blog, és evident que ja no tinc el mateix temps d'abans però això no vol dir que m'estigui quiet al sofà de casa mirant telecinco eh!

La neu s'està fonent de mala manera i a les pistes es comencen a veure clapes marrons.

Aviam vam anar fa ja uns dies a fer la pierra menta. Aquest any com que estic entrenant força menys vaig anar amb el Jordi palau ( Jorge Palacios pels madrilenys) i vam anar bastant bé. Vam fer 83ns de la general al final dels quatre dies, el millor resultat va ser el tercer dia que vam fer 78ns. Va ser una pierra diferent pel mal temps que va fer. No vam fer el grand mont el tercer dia i les etapes van ser més curtes que de costum cada dia. El que no va ser més light aquest any van ser les baixades, la neu estava força podrida i primavera i hi havia banyeres i bumps per tot arreu, total que amb la poca preparació que portava aquest any tenia mal de cames cada dia. La veritat que vaig disfrutar més pujant que baixant.

Actualment ja he començat a correr per preparar la ronda dels cims i el dia 10 d'abril correré la trineu aquí a andorra, es tracta d'un triatló d'hivern a canillo, córrer+btt+esquí de muntanya. Tot amb distàncies curtes i molt populars i amb la participació del xavi llobet triatleta olímpic.
Em servirà per fer una mica d'intensitat i per passar un matí divertit.

Ja després miraré cap el maig on correré l'ultra de bcn de 110km i 3900m de desnivell per anar sumant quilómetres de cara a la ronda.

Apa gent sigueu feliços!