Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dimarts, 12 de juliol del 2011

Dimarts 12 juliol 2011

Nervis, s'apropa la data de la Ronda, compte enrere, acabant de preparar tot el material, això em farà falta alló no sé...Últims entrenos, dissabte un parell d'hores de passeig per la zona d'arcalís acabant de fer i memoritzant la zona de l'esbalçat i la pujada a la portella d'arcalís, diumenge relax total fent la ferrata d'erts i un bon dinar amb el Dani , ahir 35' de cinta al gim de la feina tranquil i pensant en tot el que em vindrà a sobre+estiraments, menjar sà al màxim, hidratar-me a tope. Avui sortiré amb la btt penso a estirar les cames una hora i mitja amb algun canvi de ritme petit i a la tarda massatge amb el Jordi. Demà treballo i com a molt caminaré en la cinta potser en pujada+estiraments i abdominals i dijous descans total i vinga nervis. A la tarda aniré a recollir el dorsal i sentir el brifing.

Aquests dies estic intentant acabar de fulminar-me el llibre de " Nascuts per corre" per saber totes les vivències i experiències que explica el llibre i mirar de transmetre alguna a mi mateix durant la ronda. La meteo s'anuncia bona amb baixada de temperatures per tant crec que serà genial per corre.

Tic,tac,tic,tac...

4 comentaris:

Antoniu ha dit...

T'espero a Collada de Meners. Encara que si passes per allà i encara no he arribat (estic al segon torn) tu ves tirant. eh?

Passa-t'ho molt bé, pardal!

Anònim ha dit...

Molta sort Xavi!!!
Sergi Rubio

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Antoniu ja tinc ganes de veure't i no sé qui ets!Quan arribem allà l'alegria serà molt gran!
Sergi gràcies pels ànims tot un luxe correr a casa!

vidzee ha dit...

Hello! Usted tiene un sitio interesante. Es agradable para visitar aquí.