divendres, 10 de febrer de 2012

Saliendo del túnel!

Anem tancant temes, ja hem venut la furgo, que ens ha costat lo nostre, com es nota que no estem acostumats a vendre i comprar vehicles, ja tinc cotxet per tirar per andorra un golfillo gasofa amb bon estat i per fí també tinc material per fer gel.

Una vegada arreglat aquest tema m'he tret un gra pes de sobre i a partir d'ara podré fer algo més d'activitat ja no parlo d'entreno de moment, perquè ja tinc alguna coseta al cap però primer de tot hauria d'agafar algo de forma.

Ja tenia els piolets i avui he trobat els últims exemplars dels petzl lynx a tota andorra, els he trobat a l'altitud i ara per fí ja estic ben equipat. Ja hem vaig estrenar fa una setmana a la cascada de moles que no havia fet mai. És facileta, bé vaig pujar de segon perquè era el primer dia de l'any i encara haig de practicar una mica més per posar tornillos i aprendre la técnica de cramponatge i pioletatge. Vaig disfrutar molt i també vaig aprendre algun truquillo, vam fer unes 4 0 6 pujades cada un i vam coincidir amb una altra cordada. Quin luxe fer escalada en gel a peu de cotxe i a sis minuts de casa.

D'esquí fa dies que no els toco entre unes coses i unes altres aquest hivern faré record però de pocs metres...