dilluns, 10 de setembre de 2012

Retornem!!!

Si ha passat molt de temps des de l'últim escrit que vaig fer, també han passat moltes coses no agradables i per fí sembla que tot plegat va passant i tot torna a la normalitat.
Si al gener m'operaven de l'ull dret una catarata, al maig el mateix ull un despreniment de retina i a l'agost es va morir el meu pare.
Han anat passant els mesos i he fet el que he pogut sense massa motivació entre tot plegat. Abans de marxar de vacances a l'agost un parell de vies guapes, la punsola-reniu al cavall bernat i la durendalle a orlu.
Ara després de les vacances a la france on hem fet una mica de tot i massa de res amb una prenyi i una preciositat de nena de quasi 2 anyets, reprenc l'activitat escaladora i aeròbica aquí al meu país.
Pels alps he fet algun dia de btt, algun dia de running, caiac, i algun dia de boulder. Algo és algo però sense massa objectius ni intensitat. M'esperava estar una mica en forma i em vaig apuntar al duatló del tarter tot just arribat de vacances, i vaig veure que si estava millor que abans de marxar però lluny d'un estat de forma mínimament competitiu.
Ara toca tornar-se a posar les piles escalant sobretot i agafar una forma correcta també a peu i en bici per poder fer alguna cosa interessant aquest hivern.
A més a més al novembre esperem la segona nena, Élia i ja veurem com gestionem tot plegat.
El que sí tinc clar es que intentaré tornar a fer activitats interessants siguin competició o no...
Apa fins aviat!