Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dilluns, 26 de gener del 2009

Els andorrans, entre els 40 primers a Pyramide d'Oz.

Els tres integrants masculins van deixar patent una lleu millora respecte a la setmana passada i ahir van acabar entre els quaranta primers classificats en la segona prova de la Copa del Món que es va disputar en la localitat francesa d'Oz en Oisans.
El mal temps va ser la nota predominant d'una cursa que es va haver de disputar amb un recorregut alternatiu més exigent que el que estava establert, amb tres quilòmetres més de distància --18-- i 200 metres més de desnivell --1.900. Joan Vilana, el millor andorrà, va quedar-se a les portes del top-30 i finalment va acabar 33è amb un temps de 2h 24min 56s. 24 segons més tard i 34è va arribar a la meta Joan Albós, i Toni Casals va finalitzar 38è, a poc més de tres minuts de Vilana. El guanyador de la carrera va ser l'italià Guido Giacomelli, amb un temps de 2h 5min 172. "Cap dels tres corredors han acabat satisfets amb el resultat perquè saben que poden estar més endavant. Això és bo, ja que són exigents amb ells mateixos, però han de continuar entrenant", va reconèixer el seleccionador nacional, Francesc Poujarniscle.
En la categoria femenina les dues representants tricolors van tornar a acabar entre les deu primeres classificades en una cursa que es va adjudicar la francesa Laetitia Roux, amb un registre de 2h 28min 3s. Sophie Dusautoir va obtenir la sisena posició, a setze minuts i mig de la primera classificada i Ariadna Tudel va obtenir la novena plaça, a gairebé cinc minuts de la seva companya. "És un gran resultat per a les dues, ja que milloraran el percentatge respecte a les que encapçalen la classificació general i això significa que continuen evolucionant", va dir Poujarniscle. En la pròxima cita, la Font Blanca Arcalís el 8 de febrer, podran demostrar a casa seva que encara poden millorar més.