Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dimecres, 19 de maig del 2010

Trails

Aquest estiu vaig de rotllo ultres i trails i per tant aniré posant algun video per motivar/me-vos...Avui tan sols una horeta de bici estàtica+massatge per recuperar una mica les cames i evitar lesions i eliminar toxines i contractures.
El video és de zegama 2010...al.lucineu una estona i veieu com corre el Kilian mentres els altres caminen...per sobre el fang!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

S el puto amo,
la Olga diu q este video desmotiva a cualquiera jijiji

XAVI CAPDEVILA ha dit...

la olga tiene mucha razón!ja,ja,ja

Llebreta Salfuman ha dit...

Doncs a nosaltres ens hagués agradat moltíssim patir els rigors de la Zegama!!! Erem 3 al sorteig i no va haver sort.
Salut i cames!!!

XAVI CAPDEVILA ha dit...

zegama és una clàssica, jo algun dia també la vull fer però estic segur que hi ha curses igual o més xules i més fàcils de poder participar-hi...

Oriol Sellent ha dit...

Curses guapes n'hi ha per tot arreu !!!! Però és el que tenen les clàssiques......que són classiques.....el dia que la St. Silvestre Llorençana s'hi converteixi ja veuràs ja !!!!

XAVI CAPDEVILA ha dit...

tens raó les clàssiques són les clàssiques...a l'estiu no hi entenc tant però a l'hivern que no em treguin les pierra menta,patrulla,mezzalama,tsf millet, tour du rutor extreme, mountainattack,fontblanca,tour du grand paradiso...encara tinc alguna pendent a l'hivern i moltes a l'estiu. La del canigó i la de la pica són clàssiques i bones oi? les tinc al cap per aquest estiu si em recupero de l'ultra...

Isidre Escorihuela ha dit...

Perdoneu, però Zegama ÉS la cursa !!! L'ambient que hi ha no la tenen les altres. No hi ha ni una cursa en tota la península ni les dues bandes dels Pirineus que s'hi acosti. S'ha de fer. Sentir a un km lluny com la gent crida i anima no crec que passi a moltes curses i els bascos viuen l'esport d'una altre manera. Son senzillament diferents i cuiden i mimen igual al Kilian que al que la faci amb 8 hores... Això es l'esport !!!!
S'ha de veure i s'ha de fer
Salut

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Deus tenir tota la raó del món Isidre, jo de fet és una de les que tinc al cap juntament amb la kima, la marató del jungfrau,la transalpine run i l'ultra llarg del montblanc i alguna per dolomites...uf quanta feina tinc...però això no treu que altres com la challenge del 3000 a auzat o la del canigó o l'olla de núria també siguin molt maques i no tant multitudinaries i difícils d'accedir.