Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dissabte, 1 de gener del 2011

Bon any 2011 a tothom!


Collons quants dies sense escriure, entre la peque i les proves de grim el meu temps pel blog ha quedat a cero. Doncs "lo" dit espero que hagueu passat un bon nadal i us hagueu fartat de torrons i menjars ben copiosos per fer reserves de cara a aquest hivern ben sec que de moment tenim.

Fa uns dies vam acabar les proves de grim. La última prova va ser la d'esquí de muntanya, els nostres companys ens van muntar un circuit força técnic i selectiu sortint aprop del berenador del planell d'encodina per la pista que puja cap el castellar. Tenia de tot, plans per lliscar, conversions técniques i amb neu dura i algun tram de pista dret i molt físic. Tot per fer uns mil metres de desnivell. Els millors com sempre, els dos joans que van fer poc més d'una hora. Jo em vaig regular bastant bé i vaig poder fer tercer amb quasi una hora deu minuts.

Després vam fer les proves escrites i l'entrevista i ara tan sols queda esperar els resultats! Serà molt complicat entrar entre els tres primers però he fet tot el que he pogut, el nivell penso que ha sigut molt alt durant totes les proves però com deia un de nosaltres ha regnat el bon rotllo durant tot el procés.

Aquí us poso un video que va fer la tele d'Andorra i on se'ns veu en acció a uns quants.http://www.rtva.ad/noticia.aspx?id=28201

Pel que fa a la peque cada dia està més maca i de bon veure i evidentment se'ns cau la baba amb cada petita novetat diària. Ja hem estrenat un carrito esportiu molt xulo per portar-la dintre i poder correr a fondo i ara falta estrenar-lo en neu amb esquís, properament penjaré fotos.

I pel que fa a les curses i la muntanya, aquesta passada setmana han estat bastant de banda per un problema familiar i poc a poc torno a agafar el ritme, està clar que aquest any la motivació no és la mateixa d'altres anys. Intentaré estar en forma i fer-ne alguna amb l'objectiu de la pierra però el més gros arribarà a l'estiu amb algun ultra o ironman...o un poco de todo, encara no ho tinc clar.

L'hivern està sent sec després d'un inici prometedor i la veritat que tampoc és molt motivant anar cada dia a les pistes a rebentar-se sota els telecadires. Però de moment no hi ha més opció que aquesta o anar a arcalís i sortir pels voltants de creussans però queda una mica lluny de casa.

La foto que he posat és del blog del Xavi fané que viu a Crested butte un poble a 2800m d'alçada a les rocoses dels Usa on estan envoltats de powder a l'hivern i muntanyes salvatges i bésties a l'estiu.