Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dimarts, 4 de gener del 2011

Buscando motivación...




Avui fart d'anar davant de casa a pujar sota els telecadires he anat a grau roig a treure el cap i prendre una mica el sol que aquí al tarter fins que no portes 20-25' no el veus...

He pujat per la pista fins el primer estany de pessons i allà he trobat una traça força marcada que tirava amunt pel costat esquerre del llac direcció montmalús però no per la pujada habitual sino per la serra que separa montmalús de l'estany de pessons ( en alguna cursa s'ha pujat per aquí).


Aquests dies entre que hem acabat les proves de grim ( principal objectiu del moment) la relaxació posterior i la poca neu que hi ha per poder fer sortides ben parides, m'està costant sortir motivat a entrenar. Però avui al trobar aquesta traça técnica i continua he carregat una mica les piles.
Al final he acabat pujant al pic de montmalús primer per una colladeta al costat esquerre de la oficial i després del coll, he seguit pujant i m'he ficat per una altra canaleta estreta abans de sortir a la part plana del pic. Totes dues amb crampons que la neu està molt dura i així practico això d'anar amb punxes per sobre la neu. Ja m'he començat a mirar piolets i crampons com deu mana perqué em sembla que aquest hivern hauré de buscar altres motivacions apart de les curses, o sigui muntanya de veritat i algo més técnica que el que fem sempre que es pujar a tope i mirant el terra.
La baixada l'he fet pel mateix lloc ja que és cara nord i de pujada he vist algo de neu "polsa" encara per desvirgar...Així ha estat, trosset petit però disfruton de polsa i tornar a posar pells per tornar-lo a fer.

Aquí no hi ha el powder de Crested Butte i pel que avui m'han dit el calendari del pagés diu que fins el febrer...rien de neige...! Espero que pel bé de la salut psíquica de tots els pirats d'aquest esport el pagés s'equivoqui i de molt.
Segueixo buscant motivació...

2 comentaris:

Mariona ha dit...

Quina sort tenir aquests espectaculars paratges tan a prop de casa.

Molta sort amb les grim!!

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Si dona si aquí de muntanya no ens en falta, el que falta aquest any és més neu per tirar-nos com a sonats per les muntanyes del país!