Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

diumenge, 9 de novembre del 2008

QUINA GRAN SORT TENIM!!!

Em considero molt afortunat, he tingut festa aquest cap de setmana i l'he aprofitat a tope. He fet esquí de muntanya els dos dies, a menys de deu minuts de casa, en cotxe , i amb una neu increible per ser 8 i 9 de novembre, amb molt bona companyia els dos dies, ahir Miki, Sof i Pimi i avui Neus, Xènia i Joe. Que més puc demanar? Sens dubte una desconnexió total de tota la problemàtica a la feina i la realitat de crisis que cada dia ens matxaquen a la tele. Es com endollar-me a la corrent per carregar piles a tope per afrontar amb paciéncia i serenitat els problemes del dia a dia.

Avui la primera pujada l'hem fet fins el Pic blanc des del pàrking de Grau, pujant pels antics coma 1, 2 i 3. Hem pujat escalfant la màquina i xerrant d'això i "lo" altre. Al arribar al pic, una vista brutal de tots els pics de la zona:Carlit, Pedrous, Pic negre d'Envalira, Maià, Alt del griu, Alt del cubil, i una llista interminable...Hem tret pells i hem vist pujar un "bigoti" amb esquís! Efectivament Philippe Gayet, incansable company de múltiples batalles a l'hivern ( encara recordo una traça catalana on lluitant per adelantar-lo el vaig tirar fora de la pista amb una empenta, sense volguer clar ) i últimament més dedicat a llargues curses a l'estiu (UTMB ). Hi havia un altre noi que ja no recordo el nom ( Josep Maria crec ). Quatre fotos i fins la nocturna Philippe! Ens hem tirat com bojos poseïts pel dimoni per la pala del Pic blanc i DÉU MEU com hem disfrutat, ¿com ens pot donar tant plaer baixar esquiant per una pala de neu verge amb les cames cremant i cridant com nens?!!!

La segona pujada l'hem fet cap a montmalús. Aquí ja he fet uns quants canvis de ritme i cadascú ha anat al seu ritme. La sorpresa agradable del dia ha estat trobar al meu millor amic ( Dani) i l'Olga la seva dona, pujant cap a montmalús amb les raquetes. Ahir es va comprar l'equip de rando però avui no l'ha estrenat perqué ha preferit desvirgar el bosc de la granota amb les raquetes! Dani quan ho tornis a provar t'enganxaràs, segur, i vigileu tots/es perqué quan estigui més entrenat el veurem per allà! No hem pogut xerrar gaire ja que a mi no m'arribava gaire sang al cervell a 185 pulsacions.


Hem arribat al pic de montmalús on teníem a les dones respectives custodiades per una simpàtic noi ( Marc ) ja, ja , ja. Tot seguit dos fotos i a fondo avall per la pala. Una baixada brutal un altre cop i les cames queixant-se una mica ja de tot el "tute" de la setmana. Algun petit video i una canal molt xula i pendent de sortida que hem desvirgat entre tots sense pietat.



Al pàrking hem fet una petita pràctica d'arva ( aparell de recerca de víctimes d'allaus) on he pogut comprovar "lo" dolent que sóc i la poca pràctica que tinc, noi! haurem de jugar una mica més sovint amb el "trastet".



Fi de festa a cal Piquer-"Vileda" amb un plat de pasta amb verdures i calamars i de postre???... Si algú ho sap o intueix que posi un comment, jua , jua, jua...
Cap de setmana rodó, espero que aquesta neu ens duri molt i poguem seguir disfrutant de la muntanya amb aquesta passió i bogeria!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Com ja sabeu avui e fet una volteta amb les raquetes, pero d veritat q amb l pedazooo equip q tinc, la neu i les ganes espero poder sortir varies vegades i com no. MAXACAR A TOTS ELS LISTILLOS i a ti el primero ;-)
Gracies pel dia i per la neu q em tingut a sigut d veritat magnific, per recorda.
Tinc unes fotitos molt xules del JOan i del Xavi de la segona pujada ;-)

Anònim ha dit...

el "custodi" de les noies (o sigui jo, en marc) vol agrair haver baixat amb vosaltres quatre tan magnifiques pales. tot sol sempre fa més respecte.

com se sol dir: la millor esquiada de la temporada !!

XAVI CAPDEVILA ha dit...

La setmana que ve més... i aviat fotos de la Serrera..

XES ha dit...

No, si és que no pareu... I la mare que sempre em demana: saps què fan aquell parell aquest cap de setmana...?. Doncs, ESQUIAR!(vaja pregunta...!). Ah! les postres, xocolata, segur...

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Mira ahir mitja "tableta" després de sopar i avui dos rajoles només,ji,ji,ji,he d'aprofitar que quan tinguem "enanos" haurem d'afluixar una mica el ritme! Aviam si dius a la family que pugin un finde!