Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dimecres, 26 de novembre del 2008

Aiva la hóstia Patxi!!!

Bon dia a tothom, ahir a la tarda vaig anar a entrenar a la zona de grau roig. Anava molt content perqué estrenava uns guants nous de la marca Matt ( amb soft shell i windstopper i 32€) que em vaig comprar ahir mateix i que tenen un tacte brutal, a més estava content perqué tornava a tenir la meva scarpa recent sortida de la Uci d'Esports Cubil on ha estat tres o quatre dies ingressada i en estat greu. Com no podia ser menys, me l'han arreglat, de moment, em tret la peça metàl.lica d'una bota vella que tenia per casa, i l'hem posat al seu lloc, sembla ser que el que fa més força són dos piuets que hi ha dintre la peça, que es van trencar, i no el cargol gros que es veu per fora. De moment ahir va aguantar dos baixades.

Primer vaig pujar direcció montmalús, per la pista, que no estava xafada, i no vaig arribar dalt ja que es feia de nit i no portava frontal ( molt xulo jo) em vaig quedar sota el coll. Vaig al.lucinar amb la de neu que hi havia, aquests dies va fent petites nevades cada dia que no semblen res però que van acumulant. Vaig clavar el pal en algun lloc i s'enfonsava la meitat. Per baixar, tot recte, ja que si no no baixava. Jo notava una mica de fred a les orelles...Les mans amb els guants nous bastant bé menys baixant, que vaig haver de juntar els dits per notar-los. Després i ja quasi a les fosques vaig pujar una mica direcció coll blanc pel coma tres fins arribar a l'estany artificial sota el pic blanc. La baixada va ser una mica show perqué amb "lo" malament que jo veig i de nit sense frontal...sort que les retracs passaven per allà i il.luminaven una mica. Les orelles les notava fredes i les mans ok, bona compra.



Total 1h32' d'entreno, 750m de desnivell i al entrar a la furgo les orelles em bullien. Vaig mirar la temperatura que deia la furgo:-11,5ºC, collons ja deia jo...Total l'orella esquerra dutxant-me em va començar a fer mal, i avui em continua fent mal i està vermella. Suposo que no serà res perqué almenys la noto, i espero que no m'afecti per poder arrebentar el crono a la nocturna, ara que clar amb un tros menys pesaria menys... ja, ja, ja.

Al vespre posaré alguna foto de la meva ressucitada bota!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

si has fet dos baixades i aguante me semble que tem estalbiat unes botes. deu

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Doncs que el Déu de les neus, de les muntanyes, el Murphy i tots els seus colegues et sentin perqué no està el forn per "bollos"...Gràcies al meu sponsor!!!

Anònim ha dit...

controla la oreja, capullo

Anònim ha dit...

buenasssssssss!!! osti, aquesta orella té símptomes clars de congelació, el diagnòstic és clar, amputació!. Tanta neu, tanta neu.... tu creus que ens hem d'assabentar per gent de fora d'Andorra que al juliol hi ha l'andorra ultra trail, amb 105 qm. i 7700+?? També és una notícia, no?, je, je

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Ei,ei que jo no sé res de cap ultra trail tiuuuuuuuuu!!!explica,explica...