Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dilluns, 17 de novembre del 2008

FESTIVAL DE FOTOS!!! PER COMENÇAR A PENSAR EN LA NOVA TEMPORADA.

Com que avui no he pogut anar a la muntanya perqué treballava, m'he dedicat a buscar per la xarxa i he trobat unes quantes fotos de companys d'equip i de Pierra menta (Joseba). Les fotos són dels campionats del món de Suïssa 2008,copa del món de baqueira, crononiu i núria. Apa que us queixareu eh, companys d'equip, com us cuido!! N'hi ha de xules. Demà si que aniré a la muntanya!!! A fondo, ja falta menys per la nocturna!! Per cert avui també he vist que els de la traça catalana volen fer el recorregut d'aquest any, desde el coll de porté-puymorens fins les angles ( dia 4 de gener ) això promet no?





































Poso la web d'on les he tret per si no les veieu en tamany gran, tan sols heu d'entrar en curses i a buscar-vos! http://jmiroc.org/

3 comentaris:

Anònim ha dit...

molt guay, aquestes fotos spero poder seguir-te a alguna cursa i fer-te fotos + xules

Anònim ha dit...

uffffff...no sé si ha tu et passa el mateix a mi s´hem fa uns nus a la panxa! entre unes ganes bojes de competir i la por a patir.
Ari

XAVI CAPDEVILA ha dit...

I tant que vindràs a veure i a seguir-nos alguna cursa, faltaria menos! Ara que ja tens material full-equip no tienes excusa y a sobre tens el calendari al blog, jua, jua..

Si que em passa si igual que a tú, però aquest any m'estic tustant més que l'any passat i ja forma part de la rutina diària, es veritat que les curses són un altre rotllo però estem sonats o no? Jo siiiiiiiiiiiiiiiii