Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dissabte, 8 de novembre del 2008

MONTMALÚS i 1000 VISITES!!!

Aquest matí he quedat amb el Miki per anar a Montmalús. Una vegada anàvem pujant ens han atrapat la Sofi i el Pimi que pujaven alegres ( primer dia pels dos) , ji , ji, ji. Hem fet un parell de pujades fins el pic de Montmalús i hem baixat per la pala central amb una neu de c...
He fet unes quantes fotos i algun petit video amb la càmara de fotos. Ja em direu que tal es veu, és el primer cop que en poso un i no sé com es veurà. La neu estava de conya, majoria de neu "polsa" com diu l'Oli, i de pujada una traça bastant bona.
Sens dubte demà hi tornaré amb la Neus , quin inici de temporada més GUAPO I PROMETEDOR.


Els números del dia; hem fet 1058m de desnivell ( poquet, però jo portava pesos decathlon a canells i turmells, per lastrar-me una mica més, ji, ji, ji, i pels altres era el primer dia per tots, per tant suficient) 1h54' en moviment, 52'39" parats ( fent fotos i videos i jalant), 47km/h de velocitat màxima pujant eh!, 5,7 km/h de mitjana i 3,9 km/h velocitat de tot l'entreno total amb 10,9km de distància, això del gps és la bomba, tan sols faltaria que et digués on hi ha bitllets de 500€ enterrats sota la neu o algo així. He gastat 1500 cal i au cap a casa a devorar el tremendo cus-cus amb verdures que ens ha preparat la Neus "adrià", ( que avui estava una mica "pocha" i s'ha reservat per destrossar-ho tot demà), eh Miki que no t'ha agradat...! A veure que pasa amb el pernil de casa teva, ja , ja , ja.




Per una altra banda, avui també estic molt content perqué GRÀCIES A TOTS/ES ELS/LES QUE MIREU AQUEST BLOG, hem arribat a les 1000 visites al meu blog! Us explico perqué el contador veureu que diu dos mil i algo, el vaig posar a 1000 de sortida per provar i perqué pensava que no el miraria ni déu. Per tant les visites legals són a partir de 1000. Moltes gràcies a tots/es i tan sols us animo a que feu algun comentari o rajada o crítica, més sovint.


Video de la Sofi baixant la pala del Montmalús.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

el video es veu molt b, cap problema...

XAVI CAPDEVILA ha dit...

ok Noi gràcies!

XES ha dit...

Au, ja està, això de penjar vídeos ja ho tens dominat. Ai socorro, ja cal que ens preparem a partir d'ara... Com si no en tinguessim prou amb les fotos... (ei, que és broma! que ets un crac i això és una finestra indiscreta per saber què fas, je, je, je). Ah! felicitats per les visites a la pàgina (caram, sí que ets important...)