Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

diumenge, 2 de novembre del 2008

"Noves" botes de rando.

Com ja veieu he tornat a la càrrega i avui publicaré una foto de les botes que ha fet el company Agustí roc, la foto l'he tret del blog del kilian. Fan molt bona pinta però jo, les vec calcades a les del gignoux, ja veurem que diu aquest últim quan les vegi, no sé preu ni pes, poso web per més info.
Ara, us proposo un joc, aviam qui em diu les 7 diferéncies entre la bota del gignoux, (esquerra), i la bota de l'Agustí (dreta). Poseu-les a comentaris abaix de tot. Vinga animeu-vos, ji ,ji ,ji!!!









www.aracomponents.com







3 comentaris:

Anònim ha dit...

la Aone es masa alta del d'avant i la llengueta superior semble masa rigida i te el mateix problm que la gigoux el boti te masa contacte amb la neu i augmente al pes. entre altres coses mes. adeu

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Molt bé Albert, gràcies pel comentari. L'Ariadna ens ho explicarà, crec que se'n quedarà unes...

Anònim ha dit...

Bueno, jo penso que per alguns és un problema i per altres un avantatge, la canya sembla més alta, per tan et proporciona potser més estabilitat i qualitat a la baixada, encara que per una altre banda pot dona a pensar que tanta canya i amb pesos alts (com el meu cas) deu ser més propensa a trencar-se encara que jo penso que cap de les dues tenen res a envejar una de l'altre... Respecte el que a dit l'Albert, té raó amb aixó del botí, però amb aixó estan les dues iguals... Però com tots sabem no en tinc ni idea... Osigui que és bastan inútil el que puc dir...
Encara que jo penso sens dubte que hauriem d'anar tots amb les botes roses Yeti que se sortejaven a la crono del Pas jejeje!

Una abraçada
Apa ciau Family!