Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dimarts, 14 d’octubre del 2008

27'07" A COLL JOVELL.










Bones, avui al matí he anat a provar el crono de coll jovell (per si algú li interessa i no el coneix o vol provar, l'explico: sortida del començament del camí de la vall del madriu, amb un peu a la carretera i l'altre a la terra del camí,el camí el tallem abans d'arribar a l'encreuament habitual del camí que puja a coll jovell, hi ha una drecera abans de la "cova" amb la reixa, arribada a la taula del berenador de coll jovell, s'ha de tocar eh!) aviam que tal estava el motor, ji, ji. He fet el temps del titular, no és cap temps de l'altre món, però és el meu millor temps allà, els més ràpids estan amb 23' llargs (ara no recordo qui) i 24' curts però és un bon entreno. He fet un bon escalfament de 20' pujant pel mateix camí i 10' baixant i au cap amunt. Poso unes quantes referéncies que he anat mirant:

Pont sassanat 3'25"
Cartell perafita 10'35"
Cintes penjades de color taronja 15'
Cartell més amunt 16'42"
Cartell ràmio 18'
Tall del camí (on hi ha la reixa amb la cova xunga). 20'
Taula 27'07"

He sortit a ritme i he pogut córrer tot el camí menys 3 o 4 passos a la última rampa on ja tenia l'àcid làctics (com diu el Mingo) per les aurelles, però he arribat a l'esprint a la taula i a 189 pulsacions de màxim!!! 177 pulsacions de mitjana, 1235 calories cremades en total i 835m de desnivell, bon entreno sens dubte, m'he notat lent de cames i un pél cansat muscularment, però a 180 puls anava "cómodo". Sens dubte hi tornaré, crec que puc baixar entre 30" i un minut, (que optimista que sóc) estant més descansat.

Au a provar-lo els que vulguin i ja direu quan heu fet, el temps més bó que es coneix és un 24'00" del boss ( j.granges pels colegues).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jo e trigat casi dos dies ;-)

Anònim ha dit...

Eso es porqué no desayunas cereales chaval!!!