dimecres, 27 de maig de 2009

Curtiment
No sé si acabaré l'Altriman, de vegades tinc dubtes, com ahir després de nedar 4000metres seguits, em sorgeixen neguits...he mirat videos i triatletes professionals han hagut de plegar a Embrun ( el que més s'asembla) per rampes, per defalliments o per problemes estomacals...
En tot cas l'únic que puc fer és preparar-me el millor possible i estar molt motivat i tenir molt clar que ho passaré molt malament en algun o altre moment i que acabar-lo no serà gens fàcil. Els entrenaments han d'anar encaminats molt especifícament a això, a saber que vol dir passar-ho malament i trobar-buscar els meus límits físics i psíquics.

Avui seguint la setmana heavy que porto i tinc programada, tute del bó. La meva ktm, el meu immortal ( mp3) li dic així perqué va sobreviure a una rentadora de 3h amb secadora inclosa i jo mateix hem anat a fer un boooooon tomet pel país.

He sortit de casa i he baixat a canillo, he pujat el coll d'ordino, he baixat a ordino, després he tirat amunt cap a la coma d'arcalís, on per cert encara hi ha molta neu i es possible fer esquí de muntanya, més tard avall cap a la massana, fins el port de cabús, avall i a erts parada a una botiga per comprar 4 empanades petites, amunt un altre cop fins l'estació d'esquí d'Arinsal ( dalt de tot) i avall a buscar el coll d'ordino i saltar altre cop a canillo i fins el tarter. En total 6h34', 139,3km, 4010 metres de desnivell, 21,3 km/h de mitjana i 74,8km/h de màxima baixant de sorteny crec, 4h43'30"pujant en 65,3km, 17'45" de pla en 5,9km, i 1h32' de baixada en 67km i 4810 kcal cremades.

El meu menú ha estat format per:
-3 gels
-3 barretes
- 2 coca-coles
-4 empanades ( 2 de carn i 2 de pollastre)
-una barreta de xocolata chunky no sé que...

He anat molt baix de puls tot el dia, 136 de mitjana del dia i 166 de màxima, m'he trobat molt bé pujant tots els ports a ritme alegre i amb molta cadència i ha sigut un altre entreno canyero Altriman!!! Reconec que ara mateix no podria córrer gaires metres...tinc algo d'agulletes d'ahir...je , je, je, no puedo paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr.

Dimecres i ja portem 16h...