Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dilluns, 26 d’abril del 2010

Pdg i final de temporada

Patrouille de records, aquest podria ser el titular també...espectacular els temps que es van fer aquest any. L'absolut va ser extraterrestre 5h52'...els suíssos troillet-anthamatten-ecour van ridiculitzar tothom amb els seu temps i van deixar els segons a més de 30'.

Per la nostra part l'equip Fam ( albós-vilana-comas) va batre també les seves expectatives i van baixar de 7h, 6h58' en concret, en una cursa memorable i on tot va sortir rodat.
Els equips de bombers van tenir menys sort, el format per (pons-gil-soldevila) van tenir un incident i van perdre un parell d'esquís durant el trajecte i no van poder seguir la cursa des d'el col del bertol. Els altres tres que érem nosaltres, vam fer un temps força maco 8h30'41" però vam perdre al "curtis" pel camí ja que no es va trobar bé des de l'inici i després dels salvatges muros d'arolla va dir prou...el dodo i jo vam seguir i li vam dedicar el temps a ell!

La sofi va fer pódium en fémines patint com mai a la vida (terceres) el temps força bó 8h31'!

Properament fotos i més detalls, però la temporada d'esquí s'ha acabat per mí...145.000m de desnivell i unes 15 curses ja està prou bé per aquest any, ara toca agafar les bambes i començar a correr com un boig tipus forrest gum o kilian jornet per preparar l'ultra d'andorra el 25 de juny!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vamossss, a tomar l kf?

Anònim ha dit...

Q sta pasando. La tmporada sta acabada, pro l blog nooooooooo. Stm a la spera d noticies.......

XAVI CAPDEVILA ha dit...

liaaaaaaaaaaaaaaaat