Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dimecres, 21 de setembre de 2011

Cap de setmana


Ja sé que vaig tard però mas vale tarde que nunca oi?

El dissabte vam anar al sector de la piràmide de santa coloma amb el Jou i vam fer la via Joan canut, 165m i màx dificultat 6b. Són sis llargs de granit amb un sostret de V atlétic al primer llarg, ( que nosaltres vam trobar mullat) i el pas clau de la via al tercer llarg, un diedre de 6b protegit amb sortida complicadeta.
La resta força disfrutona sempre entre el 5a i el 5c o sigui un terreny collonut per agafar confiança i rodatge ara que encara no tenim res de grau.


I diumenge algo totalment diferent, vam anar a correr els 10kms de la cursa d'anyós que aquest any era el campionat d'andorra. Nosaltres vam correr en la categoria carrito, amb la Júlia i la Neus apretant tot el que podia en el que era el seu retorn a les curses després de la dura feina de ser mare i parir. Vam fer 55' i algo i ens ho vam passar molt bé, també va correr amb carrito el Marc un company de bombers amb la Noa i vam anar tota la cursa mano a mano...

Bé aquesta setmana una mica de tot de moment, dilluns gimnàs, dimarts muntanya en pujada i avui rollers dos pujades, demà una mica de bici i divendres una mica d'escalada, dissabte duatló al matí i a la tarda ja veurem... i diumenge crec que farem un pic els tres junts que encara no ens hem estrenat, i no és maco això...?

Em sap greu però no vaig fer cap foto de les dos activitats del finde aviam si espavilo i torno a agafar la camara.