Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dijous, 23 d’octubre del 2008

ENTRENO ROLLERSKI.


Avui al matí mentres esmorçava he vist que el teulat de la casa que tinc davant tenia un color molt clar, cony, si ha nevat!! Osties encara aniré a buscar les pells!
Bé, he acabat d'esmorzar i he marxat, avui havia quedat amb el Miquelet ( el biatleta ) de Cal Batista. Hem anat a la Seu, a la carretera de Sant joan de l'erm desde Castellbó. Hem fet una pujada d'uns 16km i hem trigat 1h10'. Jo anava amb estil clàssic i ell amb skating. És un lloc molt guapo per fer Rollerski, carretera ben enquitranada, trànquil.la ( tan sols algun boletaire ) bastant plana però amb repetxons durillos, total perfecta per fer técnica i anar ràpid, hem arribat a un poble que ja no recordo el nom. Per baixar hem coincidit amb un noi català olímpic ( Villarubla) amb esquí de fons i el seu trainer que ens han baixat fins Castellbó molt amablement, gràcies nois. Total hem un bon entrenillo, 1h10', 152 puls de mitjana, 173 de max, 922 cal cremades i 550m de desnivell. Seguim sumant de cara a l'hivern que s'aproxima.

Canviant de tema totalment, dissabte que ve, si tot va bé, marxo a tignes amb uns amics a tocar NEU una setmaneta!!! No n'hi hamassa pel que he vist, però intentarem fer el màximde desnivell que poguem i a més coincidirem amb l'equip espanyol, a veure si sen's pega algo del Kilian and company!! Aprofitarem per fer una mica d'esquí de fons al circuit que marquen a 2800m! i portem també els rollers, les bambes, el compex, buff, quasi tots els joguets per entrenar com a campions durant una setmaneta, dormint cada dia en furgo a 2000m, aviam si l'amic hematócrit puja una mica!

Demà faré la "despedida oficial" i durant la setmana que ve no sé si podré penjar alguna cosa, aviam si gorrejo ordinador a algú,ja , ja, ja, prometo fotos i cróniques i risas a punta pala al tornar.

Au dios.