Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

divendres, 17 de juny del 2011

Compte enrere...



Una setmana i poc per la XXIV Travessa de Canillo i poc menys d'un mes per la ronda dels Cims! Pel que fa a la travessa ja tenim apuntats a tots els components de l'equip andorrà i molt possiblement el Toti bes també vindrà, apart de la Laura orgué ( olímpica en esquí de fons).

Avui a la tarda aniré a fer tot el reco amb uns companys per comprovar in situ com està el reco i veure distàncies i desnivells si quadren amb el que diu el compe gps. Sembla ser que el temps acompanyarà aquest any, però encara falten molts dies i pot canviar la meteo, tots els que feu muntanya ja ho sabeu. De neu quasi bé no en trepitjarem però si que travessarem algun rierol baixant de siscaró. Us animo a que vingueu a corre o a ajudar com a controls i us asseguro que no us penedireu d'haver passat el dia per aquestes valls andorranes.



Tota la info, inscripcions+llistat d'inscrits els teniu a www.sec.ad

AQUEST ANY COM A NOVETAT TINDREM SERVEI DE MASSATGES!

A més hi haurà premis económics pels tres primers masculins i femenins del circuit A i lots sorpresa per totes les altres categories i circuits. També farem un dinar i us podreu dutxar.

Vinga animeu-vos i veniu a passar un dia fantàstic per la vall d'incles!

Al vespre posaré les fotos que faré aquesta tarda!