Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dijous, 5 de febrer del 2009

No para de nevar....





Aquestes són fotos que he fet fa un rato desde casa meva aquí al Tarter. Com veieu no para de nevar i porta desde mig matí així, avui he pujat a la coma d'arcalís a entrenar, prévia visita a cal granges per fer el café, per cert moltes gràcies estava molt bó, i la idea era reconéixer el circuit. Hem vist com traçaven la tercera pujada i hem anat a buscar la primera, res de res, no estava marcada i hem desistit. Ens hem trobat a l'Ari+Izaskun i hem pujat un tros amb elles per la pista. Ens hem arribat fins la portella per veure la primera baixada i la segona pujada, hi ha molta neu, tranquils que la neu pols arribarà per tots!

Al final ha sortit una hora i poc i un dia que s'espatllava per moments, desde d'aquí faig una gran ovació i dóno les gràcies a la gent que avui estava traçant perqué avui no era gens fàcil rondar per allà dalt amb neu a tope, vent i fred.

Per demà en donen més de neu i per dissabte també...veiem que es pot fer al final.

Link d'inscrits pel moment per la Fontblanca-Arcalís, conteu-los, jua,jua,jua...

http://www.cpa.ad/index.php?option=com_content&view=article&id=33:llistat-inscrits-font-blanca-2009&catid=4:competicions&Itemid=11