Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dimarts, 30 de desembre del 2008

BONES FESTES!!!


Ja sé que fa temps que no escric i que és una mica tard per felicitar les festes, "pero nunca es tarde si la dicha es buena"! O sigui que Bon nadal, Bon any i Bons reis.
El cap de setmana passat es va fer la primera crono de Cambredase, per part andorrana van anar el Ferran, que va fer quart a 2min del "Pinsi", l'Armand "xuxo" cohete que va fer sisé a un minut del ferran i el Manel que va fer nové a dos minuts i algo de l'Armand. Cal dir que eren uns 70 corredors/es i que el Kilian no va poder fer el récord del món dels mil metres, ja que va haver de canviar les pells fins a tres vegades, tot i així va guanyar sobradament amb més de tres minuts davant de l'oscar que va fer segon. En noies va guanyar la Mireia miró que també en sentirem a parlar d'ella aquesta temporada. Per tant s'està començant a veure un clar canvi de generació en l'esquí de muntanya nacional i internacional, amb l'aparició dels nous xavalets/es que pugen molt forts i amb molta ambició i determinació.

Jo no vaig anar perqué treballava i a més aquest any vull fer menys curses que l'any passat i centrar-me en la Fontblanca aquí a andorra al Febrer i en els Campionats d'Europa i Copa del món per parelles.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

bueno algo s algo, venga continua aixi, xaval i bones festes

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Anda te quejarás hoy eh?