Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dijous, 7 de gener del 2010

Marxem a Sierra nevada!!!


Fa dies que no explico que tal van els entrenos, però la veritat és que les sensacions continuen sent bones, tot i havent-hi les festes pel mig, on he agafat algun kg de reserva, les sensacions són bones. Aquesta setmana hem fet un treball específic per la crono de diumenge a sierra nevada i els entrenos han estat força curtets i amb "xispa".
Ara que s'han acabat aquests tiberis i desmadres de sopars i dinars, tornarem a la normalitat dietética del dia a dia sense cava ni vi ni torrons ni foie i tornarem a afinar-nos de cara a agafar el punt bó de forma a finals de gener per l'altitoy, que és una cursa més adient a les meves característiques de "tio polivalent todoterreno".
La crono del finde es presenta bé, no estic molt fí de pes encara, però aviam si la fan sencera i segur que serà una bona referéncia respecte totes les bésties pardes catalanes i d'arreu d'espanya que vinguin. Els relleus del dissabte no els farem, així estarem més descansats per diumenge,ja,ja,ja.
Viatgem quatre pajaros: Ferran,Joanet,Armand,Neus d'acompanyant i jo mateix. Marxem demà mateix al vespre i dissabte podrem reconéixer la cursa si fa bó.
Aquest mes de gener servirà per anar agafant la forma progressivament i potser fer un petit pic a finals de més coincidint amb l'altitoy ssempre que tot vagi bé.
Au doncs, sort als que se'n van a la traça catalana i també per tots nosaltres que travessem les espanyes.
Aquí dalt cada vegada hi ha més neu i això cada dia pinta millor, quina sort tenim de viure en aquest país de neu!!!