Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dissabte, 15 de gener del 2011

Quin "ajetreo" noi!

Ahir vam poder estrenar el nou juguet amb esquissos per portar la Júlia a la muntanya.
Vam travessar tot el país i vam anar a estrenar-lo a la carretera de la coma d'arcalís fins el túnel del port del rat i un pelet més. Tant la Neus com jo estàvem més contents que un nen amb sabates noves i la Júlia doncs com sempre dormint i de tant en tant rondinant una mica.

Tenims uns amics que tenen un aparell similar i ens falta temps per quedar amb ells i au a moure el cul.


A partir d'ara ja tenim mitjà per portar la peque a la neu, l'aparell en qüestió és un chariot CX d'una plaça i pesa 12,3kg sense peque i sense cap kit. Una de les coses bones és que li pots afegir unes rodes per correr i te'n vas a correr en pla o camins amples , l'enganxes a la btt/carretera i vinga a fer pistes o carreteres secundàries i si enganxes els esquís de fons au cap a les pistes de fons o les d'alpí planetes.

les meves nenes...


Per tant crec que és un trasto ideal per parelles multi esportistes com nosaltres dos i gent amb ganes de fer sentir als seus fills sensacions canyeres de ben petits i una manera de poder gaudir de la natura tots plegats sense excuses. Això sí sempre amb bon temps i seny!

bla,blabla,bla,bla...
la "prota"

les mamis ben contentes...


Ah per cert no us he dit que a la que la pendent s'inclina les pulsacions si no vols anar parat es disparen per tant a més a més és una manera excel.lent de treballar la força resisténcia per l'esquí de muntanya...Kilian tremola!!!

5 comentaris:

David ha dit...

Siempre pienso que reunes muchas de las cosas que quiero conseguir en mi vida: Ser bombero, gran deportista y, en un futuro, saber conciliar de forma admirable la vida familiar con el deporte.
Un saludo:-)

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Bueno, bueno, se hace lo que se puede en todo, gracias.

Unknown ha dit...

ostres la Júlia , quina crack, d'aquí a quatre dies us maxaca a la Neus i tu, JAJAJAJA, petonets family

Oriol Sellent ha dit...

Cagontot...llàstima que a sabadell no hi ha neu sinó demà mateix m'en comprava un !!!!

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Ei de moment l'estem "curtint" d'aquí uns anys igual ens engega a tots plegats a pastar fang, però fins llavors coneixerà molts llocs i haurem passat moltes históries junts!