Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dissabte, 5 de desembre del 2009

Comença la festa!

Mentres a les dolomites ja ha començat la nova temporada d'esquí de muntanya amb una crono sortint de Canazei (foto aquí dalt) , aquí seguim posant-nos a tó per la nocturna del pas com ja fa molts anys. Aquest any l'han avançat ( dia 12) perqué els corredors de copa del món puguin fer-la i no coincideixi amb la seva primera prova.
Encara hi ha gent pendent de botes, esquissos, pells i demès però aviat tothom tindrà el seu material i la festa donarà inici.
De neu no hi ha tanta com l'any passat però com a mínim puc entrenar davant de casa a 1'15" de cop de cotxe o 9' a peu. Avui per exemple he fet dos cops la part baixa de l'àliga pujant amb voltes maria i la neu era pols de la bona, que duri molts dies perqué diuen que trigarà a nevar...aviam si tots els turistes no se l'emporten tota,je,je,je.


Jo segueixo els meus entrenos-bartoló al peu de la lletra i ja sumo 20.855m positius no és molt però tampoc està malament crec. Encara no he fet cap crono ni tinc referéncies però aviat les tindré, de totes maneres l'objectiu de la temporada ( mundials+pierra...) encara és lluny i s'ha d'anar treballant bé dia a dia.
Poso aquestes fotos-detall de les dynafit per dir-vos en primer lloc que les meves scarpa ja dormen al "baul de los recuerdos" i que aquestes noves botes m'han sorprés molt gratament. Us explicaré, és cert que no són les més lleugeres del mercat, però de moment són les botes de série més semblades a les gignoux que he provat, a nivell de rigidesa baixant sobretot. La canya de pebax-carbono té una rigidesa brutal. El petit detall de la puntera de la foto d'aquí dalt és molt bó t'ajuda a enganxar la bota més rapid amb la fixació, la canya és més estreta que la gignoux i t'agafa més la cama amb el consequent augment de control de la bota+esquí sobretot en pla i conversions.
De l'estética no parlaré molt ja que a mí personalment m'agraden força però ja se sap que amb els gustos...Són molt cómodes tant per caminar com per anar amb els esquís, el flexe de davant no és nota molt-gaire i ja m'està bé.
La flexió endarrere és de 62º, de sobres pels moviments que fem amb esquí de muntanya. El botí porta un flexe a l'alçada de mig botí que dóna comoditat i evita que es trenqui. A l'interior de la bota no entra gens de neu gràcies a la nova protecció de plàstic que recobreix tot l'empeine.



I el ganxo de bloqueig/desbloqueig es posa molt rapid i compleix la seva funció a la perfecció, algo a millorar a part del pes evidentment, seria que el ganxo quedés més pegat a la part lateral externa de la bota.
Apart d'això us ensenyo els meus nous esquís Crazy Idea, que són de test i que espero vagin molt bé i aviat es puguin començar a vendre, seran els meus esquís de cursa d'aquesta temporada.
Comença el compte enrere...

1 comentari:

Mariona ha dit...

Tens molta sort de viure tan a prop de la neu, aprofita-ho al màxim!!