Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dimarts, 15 de desembre del 2009

Somnis...

Tinc moltes coses per explicar, la primera de totes és la xerrada-peli que ens va passar ahir nit l'Alex huber, sencillament brutal, acollonant , fora de série, "pirat", somiador...Moltes paraules podrien definir a aquest home i les seves aventures-somnis.
No saps massa quina cara posar quan veus unes imatges d'un tio pujant el grand capuccin als alps en free solo ( ni corda ni seguros, res de res ell i la muntanya) i després de pujar la via d'uns 400m de desnivell en uns 50' veure com a més a més la baixa destrepant...i trigant 1h50', no saps si riure o pensar que està boig no? Doncs que va, sembla un tio ben "cuerdo" i ben calculador i fred a la vegada, un tio amb una concentració i confiança en sí mateix fora de la normalitat que em va deixar bastant sorprés i esfereït!!
Em vaig quedar amb moltes frases de les que va dir amb el seu espanyol amb accent alemany molt correcte, per exemple va dir que ell té somnis...no projectes, per ell les seves aventures i escalades són somnis que ell imagina quan pensa o veu segons quina muntanya. També va comentar que la vida no és més plena per viure més anys si no per les experiències i coses que has fet fins el dia de la teva mort.
Com veieu em podria enrotllar molt més però no ho faré, em va agradar molt el que fa l'Alex, i sobretot el costat psicológic de les seves activitats de risc. Acabo aquest tema posant un petit video d'un dels seu somnis...




Apart d'això també dir-vos que avui he fet la serrera amb esquís, bé tot amb pells fins el coll de la mina i d'allà al pic a peu per la traça dura que ja estava oberta. La neu està molt dura, per tant la pujada és técnica i això vol dir entreno collonut de cara als dies amb neu dura. Després de fer el pic he baixat fins el famós pal que indica l'alçada de la neu i he remuntat buscant les clapes de neu fins el coll de sota el bony de la pala de jan a 2476m. En total 2h32' i 1320m positius i primer bon entreno en muntanya de l'any. No he fet cap foto perqué fotia una rasca considerable i la vista des del pic era brutal com sempre ja que el dia estava bastant clar.

Per acabar dir que s'ha aplaçat la crono de vallter pel 2 de gener ja que no tenen neu per vallter.

2 comentaris:

Oriol Sellent ha dit...

impressionant l'audiovisual del Huber, quina màquina (fisicament i mental), lo del Grand Capuccin molt bèstia (sobretot baixar), a la Ovest del Lavaredo....semblava un rat-penat, lo del Trango ja és una cosa més "normal" i a l'Antartida...buff, sense paraules les vies, el paisatge,l'ambient...un altre planeta...

XAVI CAPDEVILA ha dit...

un fora de série, com aquest n'hi ha molt pocs al món!!!