Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dijous, 6 de maig del 2010

Lluitant contra els elements

Ara que arriba el bon temps i la calor...ja,ja,ja, tornaré a intentar posar els meus entrenos diaris de cara un dels l'objectius més ambiciosos que tinc aquest estiu: l'Ultratrail d'Andorra. Per aquí dalt hi ha força ambient ja que molta gent del país i de bombers estan immersos en la preparació d'aquesta cursa tan apassionant i dura a la vegada. El temps que tinc per preparar-la és molt just i tiraré d'entreno hivernal i de fondo guanyat a base d'anys de foter-li canya. Els meus entrenos els basaré en cacos més o menys llargs, des d'una hora fins 7-8h, complementat per molt reforçament muscular i pliometria al gimnàs i algun dia de bici per recuperar i fer alguna tirada llarga, de pells potser cau algun dia perqué davant de casa està ple de neu.

Ahir vaig sortir de sant julià i vaig agafar el camí que puja cap a sant martí de nagol-nagol-certers-aixirivall i carretera avall fins santju, total 15km en 1h55' a 7'5km/h de mitjana i ritme alegre tant baixant com pujant, vaig descobrir uns quants camins que mai havia fet ja que no és la meva zona d'entreno habitual i em van sorprendre molt gratament.

Avui tan sols 1h30' de bici estàtica per recuperar les cames i algo de reforç de turmells+estiraments. Diumenge potser faig una marató de muntanya per començar a acumular kms amb algo de qualitat.

Apa això és tot per avui, salut i força!!!

7 comentaris:

Marc Riera ha dit...

Xavi faras alguna prova de polis i bombers?

XAVI CAPDEVILA ha dit...

en principi no perqué són després de l'ultra i crec que estaré molt destrossat...i tú?

XAVI CAPDEVILA ha dit...

en principi no perqué són després de l'ultra i crec que estaré molt destrossat...i tú que tal prepares algo aquest estiu?

Marc ha dit...

Doncs de momnt nomes toco la bici de carretera i comenso anant a la Terra de Remences diumenge... havere q tal anira... i dsprs nose el que em vagi trobant.. jajja no tinc cap objectiu...
Sort

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Ole mi niño ets valent eh!quants kms portes?jo la vaig fer l'any passat en 5h25' o por ahi la llarga i em va agradar bastant menys la primera part que no pujava gaire i que havia plogut. Guarda forces per bracons i per l'últim que no recordo el nom i és llarguet, última baixada és ràpida! A tope jove!

Armen ha dit...

Si vols fer la de Berga, no és una marató, son 28 o com a molt 30 qm.

DAVID LEDESMA ha dit...

Pecholata!
menudo fotón de entrada al blog, no sabia si te habías pasado de la muntanya al porno duro o el mundo de los gigolós!
He encontrado tu blog a través del de Xavi fané (firma estrella de Solo Nieve).
Me interesan tus ruedas de btt si están nuevas de verdad. Eso sí, rebajita...
De hecho sólo me interesa la delantera pero por un buen precio te compro las dos.
Dime algo a dledesma arroba alesport.com
Un abrazo machaca!