Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dijous, 8 de gener del 2009

Mas vale tarde que nunca...







Ja fa uns dies que volia escriure aquest article però quan no ha sigut un all ha sigut una ceba. De totes maneres, BON ANY a tothom, i espero que els reis us hagin portat moltes coses, a mi com que no m'he portat molt bé últimament i la crisi no m'han portat res...ji,ji,ji.

Bé, us explicaré rapidament que el dia 3 de Gener vam fer els relleus de Grandvalira. Vam participar uns vint equips. Tot l'equip andorrà al complert i catalans i madrilenyos com el vendrell-leon i miguel. La cursa es va desenvolupar en el que serà l'escenari dels relleus dels campionats del món d'esquí de muntanya Canillo 2010. El circuit consistia en dos pujades de 80m de desnivell aproximadament, al qual cada corredor feia dos tombs. va haver-hi molta guerra entre les tres primeres posicions durant tota la cursa: Casals-Comas Albós-Vilana i Miguel-Oscar, nosaltres Turné-Capdevila ens vam quedar un pél endarrerits a uns 30" i no vam poguer lluitar per la tercera plaça, vam defensar la quarta amb dents i ungles grrrrrrr!!! per davant del Vendrell-Leon i Albós-Vila.

Els temps van estar molt igualats entre tots, diferéncies màximes d'un minut entre els cinc primers equips, el que mostra l'alt nivell que hi va haver a la cursa. Cal destacar la participació d'antics ex-corredors/es com Juanjo Barrio amb el Dodo i la Imma amb la Neus, que van voler córrer aquesta cursa tan explosiva però entretinguda.

Poso un link abaix perqué consulteu els resultats , va guanyar l'equip Miguel-Oscar, seguit de Albós-Vilana i Casals-Comas. En noies la Sofi i l'Ari van dominar la prova clarament.

La prova va transcórrer en una jornada assolellada perfecta i la neu estava en molt bones condicions, tot va acabar amb l'entrega de premis i sorteig i un bon dinar al self d'espiolets, ens veiem al 2010.

http://www.skimountaineering.org/RESULTS/2009/2009_01_03_Relleus_Grandvalira.pdf