Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

divendres, 9 de gener del 2009

Visca el tuning!!!

Remenant per la xarxa he trobat un web d'una botiga que si mal no recordo ( i jo per aquestes "tonteries" tinc una memória brutal ) patrocina a l'equip alemany d'esquí de muntanya, on venen bastants "apanyos" tipus carcasses de carbono, taloneres racing i tanques de bota lleugeres tot adaptat a qualsevol bota. Us poso la web abaix i heu d'entrar a la secció "tuning".

http://www.riapsport.de/index.php?option=com_content&task=view&id=165&Itemid=70



Apart he trobat una foto amb més detall de la nova Lasportiva-Merelli, llàstima que no es veu la tanca de darrere ni la sola, però els acabats semblen de qualitat...


Per acabar l'article us explico que demà marxem a Sierra Nevada quatre components de l'equip, i diumenge farem la cronoescalada del campionat d'espanya, el recorregut surt de pistes i són 1150m de desnivell positiu desde 2100m fins 3250m. Hi poden haver diversos factors determinants, un pot ser l'alçada ( arribem a 3250m) i un altre el mal temps que donen ( precipitacions i cel cobert + fred , uns -10ºc a 2600m ). Allà trobarem, suposo a totes les bésties pardes de l'estat espanyol en pujada pura: Kilian, Manu, Agustí, Javi, Miguel, Oscar, i evidentment els quatre màquines andorrans: David ( que diuen que està com una moto ) Comas ( imprevisible en una crono llarga però lluitador com el que més) Joanet ( en molt bona forma entrenant molt poc ) i jo que també estic en forma i sóc imprevisible en cronos llargues.

També el diumenge es disputa a Luchon, el campionat de frança individual i tindrem una representació femenina amb l'Ari que anirà cap allà a lluitar amb la Roux.

Res més, sort a tots i diumenge-dilluns us explico que tal ha anat.



1 comentari:

Antoniu ha dit...

Molta sort a tots y sobretot que gaudiu (patint) la cursa.

Si quan arribis a casa no tens pa passat per Kniyu que segur que en tindré un recent fet ;)

Una forta abraçada campió!