Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dilluns, 23 de novembre del 2009


Doncs després d'un parell o tres de setmanes que portem d'avorrit i monóton sol, aquest és l'aspecte que ofereixen les muntanyes dels voltants del pic de montmalús a la zona de grau roig...

És el segon cop que pujo en els ultims dies i la veritat que és una pujada técnica i imaginativa per anar buscant la neu i esquivant les pedres...i no diguem la baixada...técnica des del primer viratge, ja que la neu està dura i està ple de pedres que semblen mines que estiguin esperant per arrebentar els cantos del meu "pobret i fotut" esquí...


Però bé no ens queixem és el que tenim i prou gràcies que podem fer pells encara podria ser pitjor. Els meus entrenos van molt bé, descanso més i entreno menys que altres temporades, molt menys i potser aquí està el "quit" de l'assumpte!
Avui m'he trobat molt bé després de descansar ahir i crec que ja he fet l'adaptació complerta als esquís, o sigui poder pujar a menys de 130 pulsacions i max de 145 , a bon ritme i sense fatiga. Ara tan sols faltaria una mica més de neu per gaudir un pel més entrenant i poder fer baixades més llargues i a tota castanya!!!
Amb el dia d'avui ja porto 12 dies d'esquí de muntanya i 9225m de desnivell positiu.

Au va aviam si la verge de meritxell parla amb els núvols d'allà dalt i es posen a treballar de valent i ens obsequien amb uns quants metres de neu que bona falta l'hi fan a tot el país i als bojos de la neu sobretot!
Demà aniré cap a la vall del nord que hi ha algun metre més per gastar pells!