Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

diumenge, 29 de novembre del 2009

Suma y sigue!

Ara mateix ( aquesta tarda) està nevant fort aquí al tarter, esperem que aquesta si que sigui la bona i que com a mínim faci fred i la neu no es fongui. És veritat que som uns ansiosos de la neu tots plegats i més després de l'any tan espectacular de neu que vam tenir al 2008-09.
La neu s'ha fet esperar i ja tot el país l'està desitjant que arribi amb força i quantitat i aviam si comencem a superar la maleïda crisi.
La situació de les pistes per aquí dalt no és gens bona, ja que tan sols es pot entrenar a la central del pas i sumar uns 500m de desnivell.

S'han acumulat uns 15-20cm de neu que no són gaire, però que sumen i si al final d'aquesta setmana arriba una altra borrasca doncs vinga anar sumant.

Ahir vaig fer un bon entreno a la coma d'arcalís, quatre pujades amb una mica de fraccionats i la resta alegre pujant per la portella fins el coll, la balma, port del rat i coma-portella. Total 1500m de desnivell i 2h25' de bon entreno amb els colegues de l'equip.

Avui ha sigut diferent, a la pala central del pas, un parell de pujades fins més amunt del telecadira del pic blanc i 1100m de desnivell, feia fred i força vent, però hi havia molt ambientillo per la m..de dia que feia: el grup de CTEMC ( joves catalans i no tan joves...Jessed) tutelats i supervisats pels Canals-Burgada-Anguera-Genís...quin goig tans jovenets/etes fotent-li canya i gastant pells coll blanc amunt. Per cert hi ha dos nous màquines cosins de la Neus que han començat tot just aquest any i des d'aquí els animo a que s'ho passin bé i aprofitin els coneixements de tota la gent que els envolta!

Fent el recopilatori de metres positius que porto, he sumat 15000m, no és gaire, colegues d'aquí ja en porten 25000m i no vull ni saber els que porten les màquines de la cerdanya...però aquest any no serà pas això el que caracteritzarà el meu entreno, ben al contrari!

I per acabar que haig de dir del partit d'avui...cagund... llàstima que no han aprofitat la mitja horeta que el barça eren 10...però que bé que s'ho han passat el Dani, la Olga i la Neus a costa meva després del 1-0...grrrrrrrrrrr!vull revenja!!!

Les fotos són ja les clàssiques desde casa meva...ji,ji,ji

2 comentaris:

Unknown ha dit...

jejeje, NO tindràs revenja, senzillament perquè NO sou bons i punto... jajaja... tens raó, si no haguessis estat allà no hagués estat tan divertit!!!!

XAVI CAPDEVILA ha dit...

mira entre el làser al cr9, el penalti del piqué i no sé que més ens van robar el partit,jua,jua,jua
Mai més anem al palau no hem porta sort, o sereu vosaltres...?