Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dilluns, 28 de setembre del 2009

Alegria!!!

Aquesta és la paraula que millor defineix el meu estat d'ànim després de fer-me una radiografia ahir i veure que no hi ha res trencat ni fisurat dintre el genoll,ole,ole!
Després de tres dies sense poguer entrenar esperant que el genoll es desbotís, avui he pogut fer 45' caminant a la cinta en pujada a ritme suau, por fiiiinn. Fins i tot he provat de correr i ja puc, però vull esperar una mica més perqué la inflamació baixi del tot i amb el Pau ja hem parlat que aquesta setmana la farem tota suau i tornarem mica en mica als entrenaments de manera progressiva, la cursa del dissabte...ummmmm...aniré veient com vaig durant la setmana però és possible que no la faci per no forçar més del compte.

La Neus ahir va guanyar el triatló popular en categoria femenina!!! i ella que no volia anar, a més va fer desena de la general i jo fent fotos,ja,ja,ja, s'ho va passar molt bé i va fer patir a més d'un tio!
Tot just a l'arribada



Encara no sé com li haurà anat al Miki al Elbaman; Dissabte el duatló el va guanyar el Putxi que està com una moto, segon va fer el comas i tercer el santuré. D'altra banda el quasi o del tot extraterrestre del Kilian a hores d'ara porta desde les 5.00A:M corrent al voltant del llac Tahoe ( USA) provant de fer el record d'aquest circuit que està en 45h'58', espero que li vagi bé i pugui seguir engrosant el seu palmarés i la seva llegenda!

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola, lo siento x tu rodilla q spero q poc a poc mejore.

Felicitats x la Neus, una canya. Espero rbre mes fotos

gracies