Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dimecres, 16 de setembre del 2009

Notícia del periódic d'andorra

¿L'Ultra Trail en tres dissabtes? ¡Som-hi!

  1. L'organització farà un nou reconeixement de totes les zones per on passarà la segona edició
Projecció del vídeo Part dels voluntaris de la primera edició, abans de veure el vídeo, dilluns a Ordino. Foto: EL PERIÒDIC" height="116" width="250">
Projecció del vídeo Part dels voluntaris de la primera edició, abans de veure el vídeo, dilluns a Ordino. Foto: EL PERIÒDIC




Encara hi ha corredors de l'Ultra Trail d'Andorra que no estan en condicions de dir que estan recuperats de la monumental pallissa que va suposar la cursa del juliol passat, i ja hi ha alguns --que no sabem si no tenen cor o el tenen massa gran-- que ja pensen en la següent edició. Els organitzadors, conscients que no pot quedar solt ni un fil, utilitzaran tres dissabtes consecutius per inspeccionar de nou el que serà el circuit de la segona edició. "Per al segon any volíem fer un recorregut especial, però com que el vam haver d'escurçar aquest any, la intenció per al 2010 és fer-ho de nou, però al complet, sempre que el temps ens acompanyi", va dir el director de la cursa, Gerard Martinez, durant la presentació del vídeo de la primera edició, dilluns a la nit a l'Auditori Nacional d'Ordino.
És a dir, que a la idea de fer de nou el recorregut que una bona tropa de bojos amants de la natura i de l'esport faran el pròxim estiu en un dia --el guanyador del 2009, Kilian Jornet, en mig... fem aquí una pausa per recordar i fer-li una reverència al Mowgly de la Cerdanya, sigui on sigui aquest Deu de les muntanyes--, qualsevol persona del planeta pot unir-se a l'expedició de cada dissabte per inspeccionar, a ritme coherent lluny de la competició, el que serà el pròxim repte. Tot, això sí, fora de la jurisdicció dels organitzadors; és a dir, com una sortida entre amics i amants de les mateixes coses. ¿Que vostè vol anar-hi? Doncs hi va com si s'hagués proposat, en compte de l'excursió, un passeig per les Pardines. La responsabilitat és seva.
¿Dates i llocs de quedada? Aquí van: dissabte 26 de setembre, tots aquells interessats poden acudir a Arcalís per fer un primer sector que arribarà fins al pont de la Margineda. Pla no serà, avisem, amb el Comapedrosa esperant la tropa. I tard tampoc: a les 5.00 del matí, sortida amb motxilles a l'esquena, menjar i aigua, roba d'hivern i ganes de gaudir de les muntanyes abans no arriben les primeres i contundents nevades prehivernals. La següent cita serà el següent cap de setmana, en concret, dissabte 3 d'octubre, a la mateixa hora per aprofitar el dia --i el fred--, i es farà el recorregut des del mateix pont de la Margineda --on s'acomiadaran set dies enrere-- direcció les Bordes d'Envalira. Per rematar la feina, el 10 d'octubre i també dissabte, a la mateixa hora i des de les Bordes d'Envalira, s'agafarà l'itinerari marcat fins a Ordino, per cloure així el reconeixement. Objectiu, el de sempre: gaudir de la natura i l'esport, fer feina pensant en una nova edició, i si vostè és un simple aficionat de la muntanya, passar tres dissabtes donant la volta al Principat amb la gent que més coneix aquestes muntanyes. Valents, que no us vau atrevir el juliol passat, ¡és el moment!
rmora@andorra.elperiodico.com