Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

divendres, 13 de novembre del 2009

El paraíso en la nieve - El Monte Lussari en Tarvisio


Remenant per la xarxa he trobat aquestes fotos tan bucóliques d'aquest poble italià, és idíl.lic no? us imagineu uns dies en aquest poble sortint de casa amb esquís cada dia i desvirgant pales noves cada dia...bufffff seria senzillament brutal!


Bé aquí al tarter no és tan idíl.lic però deu n'hi dó, jo estic encantat de viure aquí dalt tan aprop de la neu i aquests dies després del paquetón que va caure diumenge hi havia bons tous de neu pel carrer...Dic que hi havia perqué la pluja i les altes temperatures, ah i les màquines, je, je, llevaneus s'han encarregat de que marxés rapidament. A dia d'avui a les pistes encara en queda i ja tenim la base per tot l'hivern ( espero...) des de soldeu està tot xafat i fresat per les màquines fins la llosada, o sigui per entrenar ja en tenim prou, no hi ha molta però com a mínim ja no toques pedres ni arrebento trossos de canto.

De moment porto amb avui 6 dies d'esquí de muntanya i 4015m de desnivell, aquest any ja intueixo que no faré pas gaires metres de desnivell, ni molt menys m'aproparé al meu record de fa dos anys que vaig fer uns 150.000m positius! El sistema d'entrenament ha canviat totalment i ara entreno molt menys i descanso i recupero molt més i millor. Tot això està siguent un canvi en la meva manera d'entendre i organitzar-me l'entreno i estic convençut que donarà els seus fruits als Campionats del món, a la Pierra i a la Patrulla.

4 comentaris:

http://abebedorespgondufo.blogs.sapo.pt/ ha dit...

Gostei tu blog.

Ferran ha dit...

Això és una mariconada comparat amb Prats Sobirans (curtis Village).
Al final no m'has donat el toblerone.... ja ho pots fer abans que torni a venir un front que he de acumular calories pels dies de fred al curtis Village!
Au, aqui un altre comentari per donar vidilla!

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Màquina és veritat, però tranquil, sóc un home de paraula com tú, i el pots agafar del meu armari quan vulguis la clau està al primer calaix de la tauleta de nit de l'habitació.
Per cert si et sembla del tema pierra t'encarregues tú? jo vaig fer patrulla...Vinga que com diu el Toni t'hauré de tallar les cames perqué no em guanyis!!!

Ferran ha dit...

Fet la "pierramente" ja la lligo jo....
La Piera Menta? C'est un truc de fous!!!!!
Au....