Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

divendres, 26 de febrer del 2010

Tres dies pels mundials!

Aquesta foto és de la canal que segurament es pujarà en la segona pujada dimecres en la individual, fa dies...
I aquest és el pic de montmalús on dimecres que ve hauria d'estar a rebentar de penya de tot arreu animant als corredors de tot el món que s'hi deixaran la pell per donar un espectacle brutal! Vinga foteu-li ganes i pugeu al pic a animar als correcors andorrans i catalans, francesos, suïssos...noruecs, txecs, eslovacs...

Això s'apropa gent ja sortim en totes les webs especialitzades en primera plana: fondoskialp,sportdimontagna,feec,skimo,nevasport...Queden tres dies per tenir a casa a la creme de la creme d'aquest esport tan ben parit que tant ens agrada i ens empeny a pujar a la muntanya dia si dia també.

Mentres llegeixo alguna baixa italiana (giacomelli) d'última hora per no tenir company per optar al pódium diu que no li compensa venir una setmana a Andorra per fer una cursa (ind) , ell s'ho perd, aquí seguim preparant tota la maquinària per tota la setmana. Em comuniquen que de voluntaris no anem sobrats així que faig una crida des d'aquí per si algú està indecís que vingui a donar-nos un cop de mà, hi ha feina per tots i ho agrairem de tot cor. També animo a la gent d'Andorra a venir a veure els seus amics, companys de feina, parents, coneguts o no...que corrin durant la setmana, per exemple seguir la crono del dilluns és molt fàcil amb els telecadires fins dalt de la llosada, anims a tothom que no cada dia es fan uns mundialas a Andorra i segur que veureu un bon espectacle, els corredors ho donarem tot!

Pel que fa a mí, avui entrenant a la tarda he tornat a recuperar les bones sensacions de fa setmanes i he pujat a la llosada com un rayo aerobicament+una altra mitja més. Així que crec que arribo en bones sensacions al mundial i també de cara a la pierra.

Us torno a agraïr a tots/es les visites al blog (estem aprop de 20.000) i les felicitacions que em feu quan em veieu, vosaltres em doneu motivació per currar-me el blog i ho faig tant com puc.

Res més el cap de setmana estaré per la vall d'orient reconeixent la cursa per parelles, si trobo la càmara de fotos podré penjar alguna foto del recorregut.

Per acabar poso un video amb una de les últimes del David guetta, que no sé si fa esquí de muntanya però la seva música va molt bé per entrenar fort!