Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dijous, 11 de febrer del 2010

Ispo Munich


agafant lloc a la suite...
Sempre hi ha una primera vegada per tot en aquesta vida, el primer petó, la primera novia, el primer cotxe...i la primera vegada per dormir en un aeroport. Aquests dies he acompanyat un amic a la Ispo de Munich per veure les novetats de l'any que ve respecte a material i roba i conéixer també algo més aquest mundillo tan apassionant! La Ispo ha anat força bé, moltes marques, i novetats, molts contactes i un muntatge brutal que no m'esperava.
La tornada ja no ha sigut tan bona. Volàvem ahir al vespre i després de passar unes tres hores dins l'avió sense saber massa res del que passava ( només veiem que nevava per la finestra) doncs es va acabar anul.lant el vol. Ens van dir que ens portarien a hotels però es van acabar les places i en el seu lloc ens van oferir mantes, llençols i coixins i bosses de menjar-picnic. Sort que ens ho vam prendre bé, erem uns quants coneguts d'andorra i catalans majoritàriament i bastant joves... Llavors després de menjar algo cadascú va buscar el seu raconet i au bona nit sobre les 2 i pico del matí!
buscant la posició...
Aquesta matinada per allà les sis ha començat a arribar gent allà on dormíem i s'ha acabat el clapar...Teníem el vol a les 10h45' i també l'han cancel.lat, llavors quan marxàvem a esperar en la llista d'espera d'un altre vol, algú s'ha il.luminat i ens han cridat a l'Albert i a mí en un vol el qual no teníem bitllet avui, increible no volgueu entendreu! Total que ens han posat en aquest vol i sobre les 12h30' entràvem a l'avió, després de més de tres hores d'espera i vàries arrancades i aturades i tancaments i obriments de pista per fí cap a les 17h hem sortit de munich cap a Bcn. A casa he arribat a les 20h35' i aquesta setmana a nivell d'entrenos no destacarà pel volum ni per la qualitat que he fet, tan sols un futing de 30' a munich l'altre dia, però si pels agustiners i les salsitxes amb kartofen i cervesa, que carai la vida també s'ha de disfurtar una mica no?

Tinc bastantes novetats per explicar i mostrar, de moment us deixo un parell de fotos d'una d'elles...nova garmont de poc més d'un quilo...i quilo 300g la taronja...!



4 comentaris:

Unknown ha dit...

quina nit mes bona em pasat.......

XAVI CAPDEVILA ha dit...

si tio no ens va faltar de res oi?

Anònim ha dit...

Vaya, nosaltres quan ens va passar tornant de Pila ens van portar en un hotel super xulo!!! Aixó passa per viatjar en companies barates, je, je, je...
No vas anar a correr a Formigal?
Sophie

XAVI CAPDEVILA ha dit...

doncs barato barato no era el vol precisament, el problema va ser que aquella nit vam dormir a l'aeroport 950 persones i per tots no hi havia hotel van dir...Formigal res, entreno a sorteny forn i estanyó que ara vindran moltes curses seguides amb els mundials i la pierra!