Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dilluns, 15 de febrer del 2010

News

Aviam tinc molta info per explicar després de mirar una mica les curses de fons de vancouver. Cap de setmana amb campionats individuals/equips a tots els països menys a andorra...a la bella italia els de sempre manny-brunod seguits dels trento-eydallin i giacomelli-holznecht. Dans la france bon mardion destronant al rei perrier. I a espanya "el cinco jotas" com diu l'Alfons ( no sé de que va el tema) entrant a meta amb en pinsi i tercer miguel per un problema amb els crampons del manu. Molt nivell i molt difícil està per allà davant, peró ja és aixó l'esport de competició ja!

Més coses, vigileu quan aneu a entrenar a les pistes, avui al meu amic Dani li han mangat les pells que havia deixat sobre el cotxe mentres es treia les botes a les pistes d'arcalís a darrere el seu propi cotxe, increible oi?

Després tema novetats us poso unes fotos d'una nova bota que està preparant la marca crispi...no són de carbono però el seu pes ronda els 840g i fa bona pinta i els acabts semblen força bons...! Perdoneu per les fotos que no són la bomba però no sóc un expert i faig el que puc!




2 comentaris:

Alfonso Gaston ha dit...

HOLA XAVI T'ACLARO EL TEMA: EL PERNIL PATA NEGRA ES DE LO MILLOR QUE HI HA, I JO HO FAIG SERVIR PER DEFINIR ALS CORREDORS MOLT BONS (MANU,POMA,TOTI,JAVI...). EL PERNIL CINCO JOTAS ES EL MILLOR DELS MILLORS DINTRE DELS PATA NEGRA I JO EL FAIG SERVIR PER DEFINIR A KILIAN. A VEURE SI MENJEM MÉS PERNIL,JE,JE. ENS VEIEM DISSABTE.

XAVI CAPDEVILA ha dit...

vale,vale,vale, ja m'agrada ja el pernil però jo només menjo quan me'l regalen a la panera de nadal,ja,ja,ja
Ens veiem dissabte!Avui el cinco jotas ens ha obert traça a la crono del tarter!