Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

divendres, 13 de març del 2009

Segona etapa de la Pierra,llarga,llarga,llargaaa






Menú del dia 2785m de desnivell, set pujades, 28km de distància, etapa molt llarga la que s'ha disputat avui. Els dos primers equips masculins han sigut italians i tercers francesos. En noies les italianes primeres seguides de suïsses i franceses. Les nostres, avui han arribat en cinquena posició, perdent una plaça respecte ahir. Etapón molt bó del duo petaire Comas-Vilana arribant 18ens per davant dels eterns rivals vendrell-leon ( simba) fent 3h47' de cursa. Crec recordar que 18ens és la millor posició de l'época moderna en aquesta cursa d'un equip andorrà, ole,ole a disfrutar-ho però rapid que demà toca més "tute" El Toni-Albós avui han fet 32ns i suposo que avui potser han degut de perdre una mica de gas ja que ells són especialistes en proves de durada curta-mitja.
-Destacar que el Ferran i l'Armand han hagut d'abandonar per fer "pleno " al quinze, el Ferran ha trencat l'esquí i l'Armand la bota, han sigut descalificats de la cursa però demà seguiran pel seu compte i per poguer seguir menjant formatge beaufort a l'arribada que està molt bó!!!

-Resultats:http://www.pierramenta.com/images/2009/resultat22009.pdf

-Classificació general després de dos etapes:http://www.pierramenta.com/images/2009/gene22009.pdf

-Demà no se sap encara si podran fer l'etapa famosa del grand mont pel tema d'allaus, però no passa res, segur que de 25oom no baixaran, je,je,je...a patir, a patir...
Ho sento però a skimo no posen fotos dels andorrans/es i he de posar dels altres...


-Jo avui he fet més metres que ells, però només de baixada, ji, ji, he anat a esquiar a pistes i he disfrutat com un nen, sense parar durant més de tres hores. A la tarda un port d'envalira en bici per anar fent kilometres i "callo" al cul per l'Altriman.