Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dimarts, 3 de març del 2009

Tambre 2009


Faré un petit resum de com van anar els campionats:

Divendres 27 Vertical race:

Crono de menys de mil metres a la muntanya, atípica ja que tenia conversions, baixades i trams a peu...o sigui la van fer el màxim de técnica perqué algun italià pogués guanyar diuen les males llengues. Per mi una crono hauria de ser sempre amb pista i tot recte, hauria de primar la poténcia i el físic sobre la técnica però...Els nostres ho van fer superbé, el Joan albós va fer dintre els vint primers i la Sofi dintre les deu primeres. Els altres una mica més retrasats i l'Ari va plegar per trencar un tensor. Va guanyar el Kilian seguit de l'Sbalby i el Buffet.

Results:http://www.skimountaineering.org/node/980?IdEvent=551

Dissabte 28 Relleus:

En un petit circuit al qual donàvem una volta per cap, sortíem en una pujadeta progressiva i després conversions, canvi de pells, baixada i tram a peu, després canvi i avall arribada en skating. Tot això va durar 8' pel Kilian que va fer el millor temps i algo més pels altres.
Dels nostres primer va sortir el Toni que es va "barallar" amb tot deu, després el "Boss" que ens va posar al lloc que ens corresponia, després el Jou que va aguantar als francesos i per acabar un servidor que va fer el que va poguer amb l'Sbalby i que em vaig deixar la pell ( com tots els altres ) per atrapar al noruec i arribar en sisena posició després de trigar un pél més del compte en posar esquís als peus. Gràcies a un bon canvi vaig poguer començar la baixada davant d'ell i entrar 3s abans que ell per fer la millor classificació per relleus de sempre!!! Cal dir que el "boss" va substituir al Xavic que estava malalt.

Results:http://www.skimountaineering.org/node/1059?IdEvent=1123


Diumenge 1 Teams race:

Cinc parelles andorranes preníem la sortida, quatre en nois i una en noies. La cursa es presentava dura i llarga 2400m de desnivell i quatre pujades amb dos trams a peu. Al final Jou-Ludo van ser els més rapids dels nostres fent la 17ena plaça, Joanet i jo podíem haver anat millor ( sempre es diu això no?) si no fos per mi 20ens, Armand i Manel van entrar just darrere nostre després de batallar durant bona part de la cursa i Mingo-Ferran van entrar algo més endarrerits. La bona sorpresa del dia la van donar les noies en quedar en tercera posició i guanyar la primera medalla en uns campionats per andorra, cal dir que fins la última baixada no es va decidir la medalla de bronze!!!

Results:http://www.skimountaineering.org/node/980?IdEvent=1124

Dilluns 2 Young race:

Aquí només tením un representant, el Marc ( satél·lit Barrachina) que ho va donar tot, espónsoritzat per tot l'equip que li van deixar material per anar el més lleuger possible. Ho va fer molt bé catorzé i va lluitar en tot moment amb espanyols sobretot en una cursa amb molt nivell i on les futures promeses d'aquest esport ja pugen molt rapid. Si mal no recordo la seva cursa consistia en dos pujades i un total de poc més de mil metres.

Results:http://www.skimountaineering.org/node/980?IdEvent=1125

Dimarts 3 Individual Race:

Sis andorrans/es en cursa per deixar ben alt el nostre país. El millor va tornar a ser el "Boss" que va estar molt a prop del Manu i del Toti fent tot un carreron, va entrar en en 20ena posició. Va ser una cursa dura, prova d'això va ser que uns quants corredors va trencar material i van haver d'abandonar ( Kilian, Sbalby..). El segon dels nostres va ser el Toni una mica més enrere i després el Jou que va patir problemes amb les fixacions. El Xavi es va veure obligat a abandonar ja que encara no estava recuperat de la gastro que va patir tota la setmana. En noies la Sofi va fer una bona cursa i va entrar dintre les deu primeres, l'Ari va abandonar per problemes a l'esquena. La cursa va tenir uns 1800m i tres pujades, el pitjor eren les baixades amb neu dura que demanaven molt d'esforç a les cames per poder baixar rapid.

Results:http://www.skimountaineering.org/node/980?IdEvent=1122

Per acabar dir que per països van fer novens. El temps va acompanyar tota la setmana i el lloc era força maco, l'hotel on vam estar de lo millor a nivell restauració, ens van cuidar molt.
Fins l'any que ve a ANDORRA 2010 WORLD CHAMPIONSHIPS!!!

Properament posaré fotos...

1 comentari:

Niço ha dit...

En Marc va lluitar amb els Catalans no amb els espanyols Xavi m'acagun dena!