Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dilluns, 6 d’abril del 2009

Duoentreno

Bones avui al matí he sortit amb la flaca ( bici carretera segons el Miki) i he sortit del viena, he pujat fins el poble de fontaneda i una mica més del mas d'alins fins on s'acaba la carretera enquitranada. Pujada molt xula i gens fàcil amb tot tipus de pendent i mot agradable perqué toca el solet desde bon matí. Després he baixat a sant julià i cap a la rabassa, pujada llarga donde las haya...i au cap abaix i fins el viena. En total 3h05' d'entreno, 136puls de mitjana, 173 de màxima, 58,7km i 1900m de desnivell acumulat, 19,6km/h de mitjana i un bon tute a les cames. Les sensacions no han estat molt bones, encara no pujo amb molta facilitat que és el que busco o he de trobar pujant ports, per poder fer-ne molts i encara poguer-me "cascar" una marató el 18 de juliol. Però clar també és normal no porto ni 500km, aviam si entre aquesta setmana i l'altra arribo als mil i començo a pujar la meitat de rapid que l'Arsmstrong o el contador...ja,ja,ja.

A la tarda volia córrer+natació però tan sols tenia una hora i poc i he preferit nedar que per algo sóc més dolent i lent que un lluç, he anat a canillo, la meva piscina particular on sempre tinc un carrer per mi sol i és un luxe nedar, he fet 2200 metres en 52' amb dos séries de 400m una en 7'41" i l'altra en 8'11" que no sé si m'he descontat o he anat molt lent, tot afegint técnica com sempre.

Mes notícies: aquest finde s'ha acabat la copa del món d'esquí de muntanya i el guanyador en nois ha sigut en Reichegger, en Kilian ha fet tercer del pódium. La cursa era el Tour del Rutor extreme una cursa de tres dies de duració a final de temporada que molts ja han qualificat de massa dura i llarga per ser al final de temporada. Properament posaré més news i resultats, els nostres van fer 19 ens els nois, i cinquenes les noies.