Viu la vida no esperis que ella visqui per tú.

La meva foto
Canillo, Idem, Andorra
Bomber, esportista, amant dels viatges i aventures, enamorat de la meva dona i filles i tot amb full energy.

dissabte, 11 d’abril del 2009

Rasos de peguera...

Ahir tan sols vaig pujar als Rasos de peguera en bici desde berga, 38,6km i 1200m de desnivell amb poc més de dues hores, en un dia bastant gris i fred, però el pitjor no va ser pujar...vaig trigar 1h24', evidentment la baixada va ser un calvari. Pujant a partir de puigventós hi havia molta boira i dintre ella t'anaves mullant per estones. Als voltants de la carretera força neu, mai havia vist tanta neu aquí dalt. Molts cotxes que pujaven a jugar amb la neu o veure el mal dia que feia, però cap més "matat" ciclista com jo, maldita la hora que se'm va ocórrer pujar...Vaig trigar 30' en baixar quan suposo que en sec en 16'-20' com a màxim estàs abaix. Mullat de dalt a abaix del minut ú, frenant continuament per la carretera ben molla i amb por de foter-me una nata...un fred a les mans i els peus ( dels quals ja em vaig oblidar ja que intentava "notar" vives les mans) però sobretot les mans, portava guants llargs però no van servir de res. Total les vaig passar una mica p...vaig arribar congelat i tremolant a casa, em vaig fotre a la dutxa directe i tenia mans i peus vermells de fred...Al sortir de la dutxa encara molt fred, em vaig posar dos jerseis i una bata i tot i així no em sobraba res de roba, brrrrrrrr...

Ja en vaig tenir prou per tot el dia d'esport, podríem dir que va ser un entreno de "curtiment" i patiment de fred en condicions "durilles", ja, ja, ja. A la tarda em va fer falta un cine+crispetes dolces+mierdonald...per recuperar-me i quan tornàvem a casa al vespre encara tenia les mans sensibles del fred que havien passat...però la panxa estava ben plena...jua, jua, jua.

Avui hem anat a nedar ja que feia un dia xunguillo i ja vaig tenir prou ahir, de mal temps, he fet 2000m en una hora aprox o més perqué he estrenat el neopré i es triga una estona per posar-lo.
Molt bones sensacions amb ell posat, una flotabilitat brutal i molt cómodo em va. També he estrenat ulleres de natació i també molt bona compra...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

molt material, pero poc entreno ;-)

xavi marina ha dit...

Hola xavi,

som de la CBXR que es disputarà el 24, 25 26 abril.

Pensa que la cursa es força dura i a lo millor per estar a punt per una de bici de montanya no estaries massa fi.

Pensa en acabar el diumenge també la cursa i així faràs tot. T'agradarà moltissim la costa brava!!

a veure si t'animes.

xavi marina

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Gràcies per la info, però la idea que tinc no és està fí diumenge, tan sols acumular tralla i kms per l'Altriman...potser només faig divendres he vist el perfil i ja és maco!!! així dissabte podria rodar en bici i diumenge anar com un tiro a les guilleries 100km btt!